Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Ooij

Voor zakelijke bijeenkomsten is Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort de geschikte vergaderlocatie in Ooij. Het hotel beschikt over twee multifunctionele vergaderzalen, een capaciteit van 50 personen en een enthousiast team dat voor u klaarstaat.

Diverse vergaderruimtes

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort heeft voor iedere gelegenheid een passende zaal: ruime zaal voor grootschalige presentaties, kleinere discussieruimtes voor uw besloten vergadering of lichte werkruimtes voor uw meerdaagse bijeenkomsten. Het à la carte restaurant biedt een sfeervolle plek voor een uitgebreide lunch of zakelijk diner. De vergaderzalen zijn onder andere geschikt voor:

  • Trainingen
  • Vergaderingen
  • Presentaties
  • Congres/seminar
  • Recepties
  • Teambuilding

Efficiënt vergaderen

Dankzij de vele vergader mogelijkheden bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort zal elke zakelijke bijeenkomst geheel naar wens verlopen. Het hotel beschikt over gratis WiFi, genoeg gratis parkeermogelijkheid en is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Daarnaast kunt u een leuke teambuildingsactiviteit toevoegen gedurende of na uw bijeenkomst. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 – 329 0925 of sales@fletcher.nl.

Zalen

2 multifunctionele vergaderzalen tot 50 personen - 43 hotelkamers

 

Theater

Tot 70 personen

School

Tot 50 personen

U-vorm

Tot 35 personen

Carré

Tot 50 personen

Receptie

Tot 100 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant De Gelderse Poort worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

  • Cultureel uitstapje naar Nijmegen, de oudste stad van Nederland
  • Breng een bezoek aan het bevrijdingsmuseum in Groesbeek
  • Diverse fietsroutes door het Rijk van Nijmegen, Ooijpolder en Ubbergen

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 0925 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.