Heerlijk uit eten bij Restaurant De Gelderse PoortCulinair genieten in Ooij

Reserveer een tafel

Over Restaurant De Gelderse Poort

Heeft u zin in een uitgebreid 3-gangen diner of een snelle hap? Het kan allemaal bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. De chef-koks houden rekening met de verschillende seizoenen en passen het menu hierop aan.

Terras

Met mooi weer is het ook mogelijk om op het terras aan de voorzijde van het hotel te dineren. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om hier alleen even een drankje te drinken.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:30 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 08:00 - 10:00
  • Lunch: 12:00 - 17:00
  • Diner: 18:00 - 20:00

 

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.