Hotel-Restaurant De Gelderse Poort in OoijNet buiten Nijmegen, gelegen in de groene Ooijpolder

Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen
Boek een kamer

Knus hotel in Ooij

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort. Het hotel bevindt zich in Ooij, net buiten Nijmegen en is één van de groenste dorpen van Nederland. Vanuit Hotel De Gelderse Poort ontdekt u het natuurgebied De Gelderse Poort dat zich bevindt tussen Arnhem, Nijmegen en Emmerich.

  • Panoramisch uitzicht op de Ooijpolders
  • Gelegen in natuurgebied De Gelderse Poort
  • Restaurant met een zonnig terras
  • Twee multifunctionele vergaderzalen

 

Schitterend uitzicht

Mocht u even helemaal tot rust willen komen, dan is Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort de ideale uitvalsbasis. Het hotel in Ooij is gelegen in een veelzijdige omgeving. Het natuurgebied De Gelderse Poort is perfect voor lange wandelingen en fietstochten. De vrije en wilde natuur zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Verken het omringende natuurgebied door gebruik te maken van onze fiets- en e-bikeverhuur. Naast de diverse omgeving in Ooij, kunt u ook historische steden of musea bezoeken. De grote steden Arnhem, Nijmegen en Emmerich liggen op steenworp afstand en zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het hotel. Om de dag compleet te maken kunt u aanschuiven in Restaurant De Gelderse Poort.

Voorzien van vele faciliteiten

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort is een knus hotel waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Voor uw zakelijke bijeenkomsten beschikt het hotel in Ooij over diverse vergaderruimtes. U kunt uw zakelijke overnachting ook combineren met een leuke teambuildingsactiviteiten. Informeer naar de mogelijkheden.

Ons team heet u van harte welkom!

Pandfoto Fletcher Hotel De Gelderse Poort

Foto's en video's 

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Hotelbar in Ooij

Genieten in de Ooijpolder

Hotel-Restaurant De Gelderse Poort biedt u vele faciliteiten voor een fijn verblijf. Zo zijn er een restaurant en bar aanwezig in het hotel en kunt u ontspannen in de gezellige lounge van het hotel.

Faciliteiten

Veelzijdige omgeving in Ooij

Natuurgebied De Gelderse Poort

De Gelderse Poort is een uniek natuurgebied nabij Nijmegen. Hier kunt u eindeloos genieten van de vrije en wilde natuur. Het gebied leent zich uitstekend om met de fiets of te voet eropuit te trekken.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.