客房与价格

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Selecteer uw gewenste kamertype voor een heerlijke overnachting.

Tweepersoonskamer comfort met douche

De tweepersoonskamers hebben twee éénpersoons bedden welke naar wens los of tegen elkaar gezet kunnen worden. Tevens zijn de kamers voorzien van riante badkamers met douche (met antisliptegels) en (verhoogd)toilet, bureau en een zitje, wekkerradio, televisie en telefoon met directe buitenlijn.

14,25

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort met bad

De tweepersoonskamers hebben twee éénpersoons bedden welke naar wens los of tegen elkaar gezet kunnen worden. Tevens zijn de kamers voorzien van riante badkamers met bad en (verhoogd)toilet, bureau en een zitje, wekkerradio, televisie en telefoon met directe buitenlijn.

17,81

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Tweepersoonskamer comfort met balkon

De ruime tweepersoonskamer met balkon heeft twee losse éénpersoonsbedden. Het balkon biedt een uitzicht op het zuidwesten. Tevens is de kamer voorzien van een riante badkamer met douche en toilet, bureau en een zitje, wekkerradio, televisie, draadloos internet en een telefoon.

19,00

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Driepersoonskamer comfort met douche

De driepersoonskamer comfort met douche is sfeervol en comfortabel ingericht. De kamer is voorzien van een telefoon, draadloos internet, televisie, wekkerradio en een riante badkamer met douche en (verhoogd) toilet.

19,00

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Familiekamer comfort

De familiekamers zijn voorzien van riante badkamers met bad en (verhoogd)toilet, bureau en een zitje, wekkerradio, televisie en telefoon met directe buitenlijn.

21,38

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

请稍候
结果正在更新。